
Els objectius que es persegueixen en introduir l'estudiant d'enginyeria aplicada a les industries alimentaries en les assignatures mes vinculades amb la tecnologia del processament dels aliments son fonamentalment que conegui els processos de la industria agroalimentaria, els principis basics que els regeixen i els equips industrials que s'utilitzen mes. La idea fonamental que ha guiat l'elaboracio d'aquest llibre ha estat posar a disposicio de l'alumnat els coneixements principals que cal adquirir per introduir-se en els ensenyaments relatius a les operacions unitaries en la industria alimentaria (capitol 1) i, mes concretament, a la tecnologia dels fluids alimentaris (reologia, manipulacio, transport i bombeig de fluids), fent emfasi en els aspectes practics tant del mesurament de les propietats reologiques (capitol 3) com del bombeig (capitol 9). El pas per l'ESAB ha de permetre aprendre una forma de raonar i de plantejar problemes i les seves possibles solucions. Tant de bo que aquesta base serveixi per donar mes eficacia a les activitats i a la formacio que els alumnes reben en les assignatures posteriors,.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.